Skip to content

PV tec is uw elektricien in Pijnacker en omgeving

Op zoek naar een elektricien in Pijnacker? PV tec bezit over de kennis en de ervaring om u van al uw problemen of wensen rondom elektriciteit af te helpen. Of het nu gaat om het verhelpen van een storing of het installeren van de elektriciteit bij u thuis of in uw bedrijf, we helpen u er graag bij. U bent snel weer bezig met al uw belangrijke zaken en problemen zijn op een duurzame manier voorkomen of verholpen.

Elektricien Pijnacker

Service en een persoonlijke benadering

Vertrouwen en betrouwbare handelingen staan bij PV tec hoog in het vaandel, met elektriciteit mogen we dan ook niet slordig omgaan. U kunt er daarom op vertrouwen dat u met PV tec een bedrijf over de vloer krijgt die voor duurzame oplossingen kiest. We zien onszelf als een betrouwbare elektricien in Pijnacker, die zowel bedrijven als particulieren graag helpt met de diverse werkzaamheden rondom elektriciteit. Dit bevat, naast het oplossen van storingen, vooral het renoveren, onderhouden, elektra aanleggen en installeren van verlichting, stopcontacten en schakelaars.

Alle mogelijkheden

Kiest u voor PV tec, dan kiest u voor betrouwbaarheid en garantie. Op alle nieuwe installaties geven we één jaar garantie. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor rookmelders, telefonie- en onderhoudscontracten en noodverlichting bij bedrijven. Installatie of onderhoud gebeurt tegen scherpe kosten, maar u kunt zich verzekeren van goede kwaliteit. Wilt u weten wat we allemaal nog meer doen in Pijnacker? In dat geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of meer informatie opvragen via ons e-mailadres.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op via ons Telefoonnummer of stuur ons een mail.