Skip to content

Veilig wonen of werken met inbraakbeveiliging in Delft

Wilt u graag veilig wonen of werken, dan bent u bij PV tec aan het juiste adres voor inbraakbeveiliging in Delft. Wij plaatsen onder andere bewegingssensoren, camera’s en alarmen rondom je huis of gebouw. Zo kunt u onbevreesd naar uw vakantieadres reizen of ’s avonds de deur van uw bedrijf op een vertrouwde manier sluiten. Voor de beveiliging van uw huis of gebouw, maar ook voor de verlichting hieromheen, kunt u bij PV tec goed terecht.

Inbraakbeveiliging Delft

Brandbeveiliging van uw huis

Bent u niet thuis of heeft u ’s nachts elektrische apparatuur per ongeluk aan laten staan? Brand in uw huis kan om verschillende manieren ontstaan, zonder dat u er iets van hoeft te merken. Met speciale brandbeveiliging, onder andere door middel van rookmelders, zult u zich in de toekomst minder zorgen maken over het mogelijke risico van brand in uw huis.

Videobewaking en intercom

Om inbraakbeveiliging in Delft optimaal aan te bieden, kan PV tec bij u langskomen om videobewaking of een intercom aan te sluiten. De videobewaking kunnen wij langs uw hele huis plaatsen, zodat u vanaf elke hoek kunt zien of er beweging rond uw huis is. Een intercomsysteem is bedoeld voor communicatie met een bezoeker, zonder dat deze al aan de deur staat. Bedrijven maken hier veelal gebruik van, maar ook particulieren in flats. Ook voor mensen in een vrijstaand huis is een intercom een uitstekend middel tegen inbraakgevaar. Voor alle mogelijkheden rondom inbraakbeveiliging in Delft en het aanleggen bent u van harte welkom om contact op te nemen met PV tec.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?